fredag, 12. oktober 2018

Hjælperfest

Hjælperfest 2018

Som hjælper i HAC inviteres du og din familie (kone/mand/kæreste/børn) hermed til et lille arrangement. Uden din opbakning kunne HAC ikke være en af de førende klubber i Distrikt Jylland/Fyn. 

Bestyrelsen ønsker, at der hvert år laves et arrangement for alle jer, der støtter op om klubben, og på den måde takke for det store arbejde I hver især ligger i det. Det kan være som hjælper ved vores Vintertræningslejr, Italienstur, Rundt om Horsens/GP Horsens, HAC landevejsløb eller ved nogle af alle de andre aktiviteter, hvor vi har brug for mange der trækker læsset. 

Nu er tiden kommet, hvor vi gerne vil invitere jer alle til dette års arrangement, og vi håber på stor opbakning fra jer alle, så vi kan få nogle hyggelige timer sammen. 

Dato: 12.10.2017 

Tidspunkt: Fra 17.00, hvor der vil være lidt fælles hygge osv.. 

Spisning: Ca. 18.00 

Sted: Klubhuset Mosegårdsvej 30 

Menu: Vi tænder igen grillen med alt hvad hjertet begærer ….samt rigeligt tilbehør 

Drikkevarer: Ad libitum 

Hele arrangementet er gratis for de personer der modtager denne invitation i form af mail eller brev, samt deres ledsagere. Enkelte af vores medhjælpere har skaffet os ekstra hjælpere ved nogle af arrangementerne. Vi har desværre ikke mail på disse, hvorfor vi beder medhjælperne invitere disse med til arrangementet. 

For at kunne foretage de nødvendige indkøb, vil vi gerne bede om jeres tilmelding til nedenstående, med angivelse af navn og antal deltagere (voksne/børn). 

Tilmelding til: 
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Spørgsmål eller andet:  Henrik Pedersen på 2565 4927

SIDSTE TILMELDINGSFRIST : Mandag 06.10.2018 

HAC 

Bestyrelsen 

rtyrtyrty
Thrane.nu