Endnu en flot cykelweekend for HAC-rytterne

24. september, 2014

Weekendens løb blev kørt i Esbjerg og Odder og HAC-ryttere i alle aldre gjorde god figur. I Odder var den traditionelle meget bakkede rute flyttet til Ørting. En ny og spændende rute blev indviet. Den bød på en del højdemeter for de ældste og sidevind for alle!

Familien Steen stod for en del points til klubben denne weekend. En rigtig cykelfamilie, der leverer sikre resultater. Casper Steen, som netop er rykket op i C-klassen, vandt i Esbjerg. Lillebror Nicolaj Steen tog en 18. plads med præmie i Odder . Far Flemming tog tredjepladsen i H40 og dermed en tur på podiet og vandt feltspurten i Esbjerg med en 9. plads.

Flere andre ryttere i de voksnes klasser leverede også flotte resultater. Niclas Kjærhus tog 4.-pladsen i C-klassen i Esbjerg og viste dermed også, at en oprykning var på sin plads for hans vedkommende. Morten Arild Nielsen tog points med hjem begge dage i H40 og Tommy Vibholm fik sig en sikker 4. plads i H60 i Esbjerg.

Hos pigerne var Freja Nielsen øverst på podiet begge dage og ligner en rytter som er klar til at køre Dame Junior. I Odder var hun flankeret af to andre HAC-ryttere på podiet med Fie Pedersen på en 2. plads og den nyoprykkede Mie degn på 3. pladsen. Et flot syn og i den grad en klasse, hvor HAC gjorde rent bord!

I U17-klassen var der en flot 10. plads til Jorn Orlemans i Odder og en 24. plads til Lasse Pedersen – begge med præmie.

U15-drengene fylder stadig godt op i feltet. I Esbjerg var der præmie til dem alle. Mads Fenneberg tog 6. pladsen, Jacob Juul 10. pladsen, Mads Degn 15. pladsen og William Blume Levy 21. pladsen. Dagen efter i Odder var William klar i spurten og tog 8. pladsen, mens Mads Degn sluttede på 16. pladsen – begge igen med præmie.

I U13-drengeklassen slog spurtkongen Jacob Christensen til igen og satte sig på 2. pladsen i Esbjerg. De andre U13-ryttere Jonas Eye, Johan Gørtz og Oliver Madsen Nielsen hang også godt i. Det bliver spændende at følge dem næste år

Stærkt Horsens! Næste weekend går turen til Tønder og Bov…..