Frederik Sønderby Jensen - mulehår fra en plads på podiet

13. april, 2014

Mens nogle ryttere var taget på træningslejr til Gardasøen stod andre ryttere og forældre i stiv kuling og forårsbyger i Hobro. Det var det hele værd for der var gode placeringer og flotte resultater.

I U17 kom Frederik Sønderby Jensen med i et udbrud fra start og 5 ryttere holdt hele vejen hjem. Frederik blev nr. 4 i spurten og var millimeter fra podiet. Gruppen havde slået et godt hul til de øvrige ryttere, hvor de næste kom ind næsten 4 minutter efter. Utrolig flot kørt af Frederik, som startede sæsonen med et dårligt knæ. Mark Jenkins blev nr. 22 lige uden for præmierækken. Nick Brigsted og Jorn Orlemans måtte desværre udgå med defekt.

U15-rytterne viste sig også stærke fra start. William Blume Levy kom ligeledes i udbrud fra start med 4 andre ryttere og feltet blev splittet. William kom ind på en flot 5. plads. I næste gruppe lå Jonas Gemmer og Mads Fenneberg og kørte henholdsvis en 7. og en 9. plads hjem. Igen var 25% af de præmietagende ryttere fra HAC-U15 J. Jacob Juul udgik.

I U13 pigeklassen kæmpede Alberte Juul bravt. Der var ingen konkurrenter, men det ændrer ikke på, at Alberte gennemførte og den lille 1. års U13 pige fik endnu en sejr, blomster og pokal.

Oliver Madsen Nielsen stred også i vinden. U13 drengene kørte stort set alle alene, da vinden rykkede alt fra hinanden. Oliver kæmpede flot og fik 1. placering udenfor præmierækken.

I Veteranklasserne var Tommy Vibholm troligt med. Han sluttede på en 6. plads. Gudmund Brændgaard måtte desværre udgå med punktering i H50, mens Flemming Steen trak en 4. plads hjem med præmie i H40.

I C-klassen var den lettiske rytter Arturs Ansons igen godt kørende og fik en 10. plads med præmie. Nicolaj Steen sluttede på en 15. plads i B-klassen.

Well done! (Håber der er varmere ved Gardasøen J)