Sejr til Tommy Vibholm ved Agro Top løbet i Skive

28. april, 2014

Tommy Vibholm stod øverst på podiet i weekenden og kørte sig til en sikker sejr i H60-klassen - et par sekunder foran feltet. Dermed kom HAC også denne weekend til at stå på sejrslisten – stort tillykke Tommy!(Har desværre ikke billede af vinderen...) Agro Top er sponsor for løbet og derfor var de traditionelle pokaler skiftet ud med gylletanke udformet i plastik. I samme klasse kom Laust Madsen med feltet hjem på en 11. plads, dog uden for præmierækken.

I de øvrige veteranklasser var HAC også flot repræsenteret. Gudmund Brændgaard kørte sig til en flot 5. plads og præmie i H50 og ligeledes tog Brian Poulsen 5. pladsen i H40, mens Flemming Steen tog 10. pladsen med præmie. Morten Arild Nielsen kom ind med feltet på 15. pladsen, dog lige uden for præmierækken.

Nicolaj Steen var endnu engang godt kørende i B-rækken, hvor han var med første gruppe hjem og sluttede på en 5. plads. I D-rækken kørte Niclas Kjærhus sig til præmie med en 10. plads og Morten Eslund tog 38. pladsen.

I ungdomsklasserne var U17-rytterne igen rigtig godt kørende. De tre ryttere Jorn Orlemans, Nick Brigsted og Frederik Sønderby Jensen kom med i et udbrud og sluttede på en 5., 6. og 7. plads i det store U17-felt, hvor der var 25 præmier. 63 km med en gennemsnitsfart på 40,7 km/t!!! Udbruddet kom i mål ca. 5 minutter før de øvrige ryttere trillede ind. Lasse Pedersen sluttede lige uden for præmierækken på 30. pladsen.

U15-klassen havde 5 HAC-ryttere til start. Et udbrud af stærke 2. års ryttere kom afsted fra start og HAC-rytterne lå i 2. og 3. gruppe. Mads Degn blev en suveræn vinder af feltspurten og tog en flot 7. plads, mens William Blume Levy tog 13. pladsen og Jacob Juul Jensen 17. pladsen - alle med præmie. Mads Fenneberg havde problemer med bagbremsen og knæet, men sled sig alligevel til 26. pladsen, mens Phillip Nyto Fisker Mølgaard satte sig på 28. pladsen. Også U15-feltet var stort – måske fordi det var weekendens eneste løb i det jysk/fynske.

Hos U16-pigerne kørte Frejs Nielsen og Fie Pedersen deres første løb i denne sæson og sluttede på henholdsvis 3. og 4. pladsen lige uden for præmierækken. Freja kom i mål mulehår fra 2. pladsen og Fie lidt efter, så en pæn start for de store piger.

Hos de yngre piger i U13 - feltet var 3 af 6 ryttere fra HAC! Mie Degn trak det længste strå og fik 2. pladsen med præmie. Alberte Juul og Viki Juliussen var også godt kørende og tog henholdsvis 3. og 4. pladsen uden for præmierækken. Hos U13-drengene kæmpede Oliver Madsen Nielsen i vanlig stil. Han kom ind i anden gruppe på en fin 17. plads.

Næste weekend er lidt speciel hvad angår cykelløb, da der holdes UCI-løb i Vesthimmerland. Det betyder, at der ikke er løb i Jylland/Fyn for U11-U15 og en enkelt dag for øvrige klasser med undtagelse af A-rækken, som jo kører UCI-løbet. Ellers nærmer jysk/fynsk mesterskab sig som afholdes af Hedensted og Horsens den 10. og 11. maj.