Jonas Gemmer og Freja Nielsen sejrede i Struer!

1. juni, 2014

Ved Holstebro Cykle Klubs årlige løb i Struer kom det nye klubtøj endelig i brug. Og det blev vist frem med adskillige flotte placeringer både i børne/-ungerækkerne og hos de voksne.

Jonas Gemmer kørte sig til sejr i et stort U15-felt. Det var som om alle var tilbage efter diverse konfirmationer mv. Feltet var forholdsvis samlet hele vejen og på trods af årets forkølelse tog Jonas Gemmer sagen i egen hånd og vandt feltspurten på opløbsbakken. Super flot kørt!!! William Blume Levy kørte sig til 12. pladsen og Mads Fenneberg tog 20. pladsen. Mads Degn kom ind som nr. 23 og var en af de første ryttere uden for præmierækken. Alle Horsensrytterne blev noteret for samme tid.

Hos U16-pigerne gjorde Freja Nielsen og Fie Pedersen rent bord og tog sig af 1. og 2. pladsen – begge med præmie. Sådan!

I U17 kom Nick Brigsted ind i 2. gruppe og blev noteret for en 15. plads med præmie. Mark Jenkins blev nr. 38 udenfor præmierækken. Jorn Orlemans måtte udgå pga. sygdom.

Hos U13-drengene kæmpede Oliver Madsen Nielsen som sædvanlig bravt og fik denne gang en 15. plads lige uden for præmierækken. Jonas Tornbjerg Eye blev nr. 18. Hos pigerne var Mie Degn som sædvanlig sikker på podiet og tog sig af 2. pladsen!

I B-rækken kørte Nicolai Steen sig til en 16. plads lige uden for præmierækken. I H40 var der atter stor Horsens repræsentation, denne gang dog kun med Brian Poulsen i præmierækken som nr. 11. Flemming Steen kom ind på en 16. plads, Finn Yding Sørensen på en 17. plads, Steen Larsen på en 20. plads, Morten Arild Nielsen som nr. 23 og Jens Peder Ravn Rasmussen tog 28. pladsen.

I H50. kæmpede Danner Vedel Friis Kirkel og Kurt Tronbjerg Pedersen og tog 25. og 30. pladsen.

I H60 var der præmie til Tommy Vibholm for 6. pladsen og Laust Madsen for 7. pladsen.