Jacob Christensen øverst på sejrsskamlen i U13 i Haderslev

31. august, 2014

Et solidt stillestående lavtryk havde lagt sig over Haderslev-området og det regnede pænt hele formiddagen, mens diverse løb blev afviklet. Jacob Christensen lagde ud i U13 med en solid spurt, hvor han det sidste lange stykke holdt sig i solidt forspring til nr. 2. Ved den efterfølgende præmieoverrækkelse blev han betegnet som spurtkongen. I pigeklassen blev det til en 2. plads, dog udenfor præmierækken, til Alberte Juul Jensen.

 

I U15 drengeklassen var der samling på et større felt på alle omgange. Det endte derfor med en voldsom spurt , hvor Jacob Juul trak det længste strå blandt Horsens drengene med en 7. plads, herefter Mads degn på 9. pladsen og William Blume Levy på 12. pladsen. Mads Fenneberg var også med feltet hjem, men måtte tage til takke med en 18. plads udenfor præmierækken. Mange ryttere udgik med defekt eller måske på grund af det udfordrende vejr.

 

I U17 leverede Jorn Orlemans i vanlig stil varen og kunne igen stille sig på podiet med en flot 3. plads. Nick Brigsted kørte sig til 6. pladsen og viste, at formen er på plads inden han snart skal til udlandet og køre løb. Jonas Gemmer kom ind med feltet og fik igen præmie og en 21. plads. Det er vist mere end godkendt som nyoprykket U17-rytter!

 

Freja Nielsen og Fie Pedersen konkurrerede i U16 pigeklassen. Fie var uheldig at styrte, mens Freja tog sin sædvanlige 2. plads.

 

I D-klassen vakte det begejstring i heppekoret, da Niclas Kjærhus igen var godt kørende. Han kørte sig til en flot 2. plads i feltspurten og også her var stort alle gennemførende ryttere samlet. Flemming Steen tog ligeledes en podieplads i H40-klassen og blev nr. 3 i spurten.

rtyrtyrty
Thrane.nu