Sejr til HACs Jorn Orlemans ved Volkswagenløbet i Århus

11. december, 2014

Man er ikke en "Hr-hvem som helst", når man sejrer i U17-klassen. Det var alligevel, hvad Jorn Orlemans gjorde til Volkswagen-løbet i Århus den 6. september 2014! Efter tre omgange i det meget bakkede terræn vandt Jorn feltspurten blandt ca. 40 ryttere, som holdt sammen til mål. Godt gået og meget fortjent til Jorn, som allerede i foråret gjorde sig bemærket med de første podiepladser! Jonas Gemmer kom også ind med feltet på en 37. plads, dog uden for præmierækken.

Hos U15-drengene var det ikke den allerbedste dag. På første runde skete et voldsomt styrt, som satte sit præg på løbet. William Blume Levy blev bedst placerede Horsensrytter på en 22. plads, herefter Mads Fenneberg på 23. pladsen og Mads Degn på 25. pladsen. For Simon Kallestrup som lige har startet med at køre licensløb blev det til en 43. plads. Mange ryttere i klassen måtte udgå. I U16-pigeklassen kæmpede Freja Nielsen og Fie Pedersen i vanlig stil. Det blev ikke til præmier denne gang selv om det var tæt løb blandt pigerne. De fik sig henholdsvis en 4. og en 5. plads.

I U13 klassen var der igen præmie til Jacob Christensen, der tog sig af 8. pladsen. Johan Gørtz sluttede lige uden for præmierækken, som nr. 13. Lidt ærgerligt, da Johan arbejdede hårdt i feltet og var tæt på at slippe væk et par gange. Jonas Eye blev nr. 18 og Oliver Madsen Nielsen nr. 20. I pigeklassen var der en 3. og 4. plads til Alberte Juul og Viki Juliussen, desværre uden for præmierækken.

I D-klassen var Niclas Kjærhus igen godt kørende. Han tog 3. pladsen i D-klassen efter en heftig spurt. Alle fans var glade!!! I A-klassen kørte Nicolaj Steen sig igen til points med en flot 12. plads.

I veteranklasserne var der præmie til Tommy Vibholm i H60 og til Morten Arild Nielsen og Brian Poulsen i H40.

Well done Horsens!

rtyrtyrty
Thrane.nu