Sejre til lokale Horsens-ryttere

12. april, 2016

 

Ved søndagens løb i Gedved med Horsens AC som vært var der blåt på podierne. H40-drengene tog ikke mindre end 1., 2. og 4. pladserne, Jacob Christensen løb med sejren i U15-drengeklassen, Daniel Svingel tog 2. pladsen i C-klassen og vi kan fortsætte....

 

En kold forårsvind blæste over det kuperede terræn nord for Horsens, men det afholdt ikke et stort antal ryttere og hjælpere fra at stille op fra morgenstunden. 

 

Dagens første ryttere var drenge-/pigeklasserne. I U13 havde vi Oliver Søholm, Hugo Bruun Van Deurs, Oscar Holm Lauridsen og Carl Dippel Bausager til start. Det blev til en flot 4. plads til Oliver, som er ved at bide sig godt fast i U13-klassen. Carl og Hugo sluttede stærkt som nr. 13 og 14 og Oscar tog 22. pladsen.

 

I U15-drengeklassen kørte Jacob Christensen fra start i udbrud med en Esbjerg-rytter. De tog drenge holdt hele vejen hjem og spurtkongen Jacob tog stikket hjem på stregen. Stærkt! Jonas Tornbjerg Eye sluttede på en flot 15. plads.

 

I U16-pigeklassen tog Fie Pedersen sig en sikker 3. plads. Ny cykel giver vinger! Viki Juliussen kom ind på 4. pladsen.

 

U17-drengene kæmpede også godt derude. Et stort felt, som hurtigt blev splittet i flere dele. Mads Andersen kæmpede i feltspurten og fik med 6. pladsen også førertrøjen i Tornadoccuppen. William Blume Levy var sygdomsramt, men fik sig halet ind på en 13. plads og Jonas Gemmer tog 18. pladsen. Uden for præmierækken kom Phillip Mølgaard og Mads Fenneberg. Mads lå længe og kæmpede på mellemhånd mellem udbrud og feltet. Det tog formentlig de sidste kræfter, men stærkt kæmpet som altid.

 

Som sædvanligt er Horsens AC kendt for at have mange voksne licensryttere og de viste sig frem i stort set alle klasser på hjemmebane. 

 

Mest bemærkelsesværdigt var sejr til Brian Poulsen i H40-klassen, Flemming Steen på 2. pladsen og Sten Larsen på 4. Pladsen. Ydeligere viste Tom Knudsen og Danner Friis Kirkel flaget i H 50.

 

I C-klassen var Daniel Svingel stærkt kørende. Måske var han selv mest overrasket, da han vandt feltspurten og kørte ind på en samlet 2. plads. De første forårsløb tyder på rigtig god form. Frederik Mailund var ligeledes godt kørende og sluttede på 11. pladsen med præmie.

 

I Ð-klassen var flere ryttere også til start. Morten Arild Nielsen blev slået på stregen, men tog sig flot ud på 2. Pladsen. Torben Eriksen tog 11. pladsen, efterfulgt af Mikkel Sørensen, Steffen Nielsen, der også kom ind med feltet. Jimmy Østergaard og Axel Laursen fulgte i næste gruppe.

 

En dejlig dag til cykelløb! Stærkt kørt og tak for hjælpen til alle, der gav en hånd med. Det er helt afgørende for at kunne afvikle løb sikkert og tilfredsstillende!

 


rtyrtyrty
Thrane.nu