2 sejre til Horsens ved Cycling West i weekenden!

21. april, 2014

I smukt vejr lagde Varde grund til weekendens cykelløb. Rigtig mange havde taget turen til det vestjyske – særligt søndag, hvor der ikke var løb på Sjælland.

Lørdag var der enkeltstart og første afdeling af Tornado-cuppen. En flad rute, men dog med lidt vind.

Nicolaj Steen gjorde god figur i B-klassen ved at lægge ud med en 4. plads. I veteranklasserne var Danner Vedel Friis Kirkel og Laust Madsen eneste deltagere fra HAC. De var begge godt kørende, men sluttede som første uplacerede.

I U17 trådte Nick Brigsted sig til den sidste placering og dermed en 17. plads. Jorn Orlemans og Frederik Sønderby kom ind på de følgende placeringer og der var meget få sekunder mellem de tre stærke ryttere. Mark Jenkins var også godt kørende og sluttede på en 36. plads.

U15-rytterne havde en kort enkeltstart – 10 km og her var det også tæt med ganske få sekunder mellem rytterne. Mads Fenneberg sluttede på 10. pladsen med præmie. William Blume Levy blev nr. 13 og Jonas Gemmer nr. 14. Johan Hørstrup Gørtz var godt kørende i U13, og tog 6. pladsen.

Søndag var der mere underholdning, spænding og sejre!

Den lettiske rytter Arturs Ansons slog hul og kørte sig til sejr i C-klassen. Flotte resultater af den nye Horsens rytter og mon ikke det kunne ende med en oprykning inden sommerferien? Daniel Svingel forsvarede også de blå farver i C-klassen og fik 22. pladsen.

I H40-klassen var der stor deltagelse fra HAC. Morten Arild Jensen trak det længste strå med 15. pladsen og præmie. Uden for præmierækken kom Brian Poulsen på 19. pladsen, Finn Yding Sørensen på 24. pladsen, Frederik Laugesen på 26. pladsen og Flemming Steen på 31. pladsen. Danner Vedel Friis Kirkel tog 15. pladsen i H50 og Tommy Vibholm 10. pladsen i H60 – begge dog uden præmie.

Hos de unge mennesker var Nick Brigsted endnu engang godt kørende. Han kom med i et udbrud på 6 ryttere og tog dermed 6. pladsen! Jorn Orlemans og Frederik Sønderby var ligeledes stærkt kørende og kom ind med den næste gruppe på en 13. og en 17. plads. Alle fik dermed præmie. Godt kørt i det store U17-felt.

I U15 feltet var der spænding til det sidste, da der i opløbssvinget pludselig stod en kørestol på kørebanen. Rytterne kom forbi – om end det så ret farligt ud. William slog til i spurten og kørte sig til en flot 12. plads med præmie. Mads Degn sluttede som nr. 25 efter ellers at have udfordret på de første omgange. Jonas Gemmer tog 27. pladsen, mens Mads Fenneberg desværre udgik.

I U13 rundede Mie succesen af med en flot sejr! Viki Juliussen kørte også godt og tog 2. pladsen. Oliver Madsen Nielsen kæmpede blandt drengene i U13. Som i alle andre klasser satte sjællænderne sig på mange af de gode placeringer og Oliver måtte se sig henvist til 14. pladsen. Godt kørt i et svært løb.

rtyrtyrty
Thrane.nu