Enkeltstart og landsholdsudtagelser

4. august, 2014

Der var podiepladser til Tommy Vibholm i H60 og Jonas Gemmer i U15

Herning CK var vært for enkeltstart den 3. august. Knapt så mange ryttere som sædvanligt var mødt op, men det er jo også stadig sommerferie… De rigtigt kvikke havde måske også tjekket vejrudsigten, som gav skybrud over Skarrild, hvor enkeltstarten fandt sted.


Der var podiepladser til Tommy Vibholm i H60 og Jonas Gemmer i U15, der begge kørte sig til flotte 3. pladser. Jorn Orlemans fik præmie i U17 med en 10. plads.


En del andre Horsens ryttere var til start og kæmpede bravt i regnen, men nåede dog ikke inden for præmierækken. Nick Brigsted var en af disse. Han fik til gengæld en anden dejlig overraskelse. Han blev kaldt til dommervognen og fik besked på, at han er udtaget til at køre Europæisk Criterium Des Junes 2014 i Luxembourg d. 4. september med Landsholdet.


Spændende bliver det også at følge Post Danmark Rundt i næste uge, hvor en anden Horsens rytter, Nicolaj Moltke Steen, er udtaget til at køre med Landsholdet. Nicolaj har kørt sig op gennem B-rækken her i foråret og har nu licens som A-rytter. Han har som 1. års senior vist ualmindeligt flotte resultater til bl.a. DM. Hold godt øje med ham…!


Super flot og tillykke - og der var ingen regnvejrsbilleder.

rtyrtyrty
Thrane.nu