Fællestræning - 5. juni

7. maj, 2018

HAC inviterer alle medlemmer af HAC og motionsklubben ”Cykleklubben” på cykeltur rundt omkring Horsens og omegn, tirsdag d. 5. juni 2017. Turen er for alle klubbernes medlemmer, idet der køres i de sædvanlige grupper, licens, motion 1-3 og D/P 1-3.

Der vil blive udpeget holdkaptajner til alle hold, som bliver ansvarlige for, at de enkelte grupper har alle ryttere med rundt og rammer klubhuset til det aftalte tidspunkt.

Cykelturen d. 5 juni er et socialt arrangement hvor det er hygge der er i højsædet og der vil være plads og hold til alle.

Afgang fra HAC’s klubhus kl. 09.30. Mød op ca. 10 minutter før iført mest mulig klub tøj.

 

Alle grupper skal køre efter at ramme klubhuset mellem kl. 12.30-13.00.

 

Ca. kl. 13.00 vil der være forplejning ved klubhuset med pølser og brød, der vil ligeledes være en sodavand, vand eller en øl.
Under og efter forplejningen skal der hygges og fortælles røverhistorier.

Vi har i år valgt at turen ikke skal gå til Himmelbjerget som vi plejer men i stedet bruge klubhuset som samlingspunkt pga. det sociale, vejret og deltager antallet.

 

Vi har i år lavet et samarbejde med motionsklubben ”Cykleklubben” som vi har inviteret med på turen og som vi glæder os meget til at gøre til en del af dette arrangement og forhåbentligt møder de talstærkt op. 

 

HAC står for forplejningen så det er bare at pumpe cyklen og tilmelde sig.
Vi mener, at turen er tilrettelagt så alle kan være med. Husk på at vi er meget længere henne i sæsonen, hvor både vejret og formen er bedre - så benyt dig af en god lang træningstur med forplejning.

Har du en cykelkammerat, som ikke kommer i HAC men kunne tænke sig at komme med, så er du velkommen til at invitere en med forudsat, at vedkommende kan følge med en af vores grupper.

Af hensyn til bestilling af forplejning, gruppeinddeling og udpegning af holdkaptajner skal der foretages tilmelding til:

 HAC                                                                       Cykleklubben
Thomas Degn; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                 Bjørn Ravn: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Sidste tilmeldingsfrist: torsdag d. 31. maj. Vi håber på stor opbakning til arrangementet.

Vel mødt
HAC

rtyrtyrty
Thrane.nu