Flotte resultater fra sæsonstart

13. april, 2014

Mens forårsklassikerne blev kørt rundt om i Europa holdt HAC-rytterne fanen højt i det nordjyske.


I Randers startede de unge ryttere med en sejr i U13-pigeklassen til Alberte Juul Jensen og med Viki Juliussen på en flot 2. plads. Hos U13 drengene kom Oliver Madsen Nielsen og Johan Gørtz ind lige uden for præmierækken.


I U15-feltet deltog ikke mindre end 6 ryttere fra HAC. Jonas Gemmer kom ind med forreste gruppe på en flot 7. plads. Jacob Juul, William Blume Levy og Mads Fenneberg fik ligeledes præmie for henholdsvis 13. , 14. og 16. pladsen. Dermed var 25% af de præmietagende ryttere fra HAC :-) Phillip Nyto Fisker Mølgaard blev nr. 29 og Mads Degn måtte udgå pga. sygdom.


I U17-feltet var Jorn Orlemans igen ude at lege med de store ryttere og kom ind i en mindre gruppe foran feltet på en flot 4. plads! Nick Brigsted og Mark Jenkins var ligeledes godt kørende og tog præmie for en 17. og en 19. plads.


I H60 var der præmie til Tommy Vibholm på en 5. plads, men Laust Madsen kom ind på 6. pladsen, der var udenfor præmierækken. Hos H50 kørte Gudmund Brændgaard en flot 9. plads og point hjem i et spredt felt. Der var ligeledes præmier til HAC i H40, hvor Morten Arild Nielsen og Brian Poulsen tog sig af 7. og 8. pladsen.


I C-klassen viste en ny HAC-rytter Arturs Ansons fra Letland flotte takter. Arturs tog 2. pladsen og kom på podiet efter en flot spurt, hvor Arturs var godt med på trods af krampe i det ene ben. Nicolaj Steen leverer sikkert i B-klassen og tog 6. pladsen og dermed præmie.


Flotte takter!

rtyrtyrty
Thrane.nu