HAC i Faaborg og Greve

20. maj, 2014

Jorn Orlemans på podiet i U17

De sydfynske alper lagde asfalt til det cykelløb, som størstedelen af licensrytterne fra HAC deltog i denne weekend.

Jorn Orlemans satte igen en tyk streg under det faktum, at vores U17-ryttere er rigtig godt kørende. To ryttere var i udbrud og havde fået et pænt hul til feltet. Der var dermed lagt op til en stor – og som oftest drabelig spurt. Sprinteren Jorn kørte sin chance og vandt feltspurten og fik dermed en rigtig flot 3. plads og en plads på podiet. Nick Brigsted endte på 24. pladsen efter at have hjulpet Jorn frem. Mads Emil Juul Jensen var rigtig godt kørende og lagde også an til at blande sig i spurten. Han var dog uheldig at punktere, og kørte over målstregen med fladt forhjul. Lasse Pedersen tog 30. pladsen.

Hos U16-pigerne kom Freja Nielsen øverst på podiet. Kampen stod mellem hende og Fie Pedersen, men Freja trak det lange strå og henviste Fie til 2. pladsen udenfor præmierækken.

Hos U15-drengene var Jonas Gemmer, Mads Degn og William Blume Levy i aktion. De tre stærke ryttere tog henholdsvis 4. pladsen og 8. og 9. pladsen. Mads Fenneberg kørte Youth Tour i Greve og fik her en samlet 10. plads.

Der var ingen præmier i U13 denne gang, men Johan Gørtz Hørstrup kom flot ind med feltet lige uden for præmierækken. Oliver Madsen Nielsen fulgte lige efter. I pigerækken fik Mie Degn en 2. plads, dog uden for præmierækken.

I H40 var der plads på podiet til Brian Poulsen, idet han tog 2. pladsen. Flemming Steen fulgte på 5. pladsen og Morten Arild Nielsen på 11. pladsen – alle med præmie!

Nicolaj Steen er efterhånden fast præmietager i B-rækken og det gjaldt også denne gang, hvor Nicolaj kørte 11. pladsen hjem.

Næste weekend går det løs i Holstebro. Vel mødt!

rtyrtyrty
Thrane.nu