HAC-sejre ved de jysk/fynske mesterskaber

12. maj, 2014

- og adskillige medaljer og flotte placeringer

I den forløbne weekend var Hedensted Cykleklub vært for jysk/fynsk mesterskab i enkeltstart og HAC havde værtsskabet for linjeløbet.

 

Enkeltstarten blev kørt fra Sønder Aldum mod Bråskov – forskellige distancer afhængig af klasse. En lettere kuperet rute, hvor man kan være sikker på, at det altid blæser! For HAC blev det til Jysk/Fynsk mesterskab til Alberte Juul i U13-pigeklassen og Viki Juliussen tog en flot sølvmedalje i samme klasse. Freja Nielsen fik bronzemedalje i U16-pigeklassen. Nicolaj Steen fik bronzemedalje i B-klassen!


Herudover var der points og rigtig mange flotte placeringer til HAC-ryttere, herunder skal nævnes  en 6. plads til Gudmund Brændgaard i H50 og en 7. plads til Danner Vedel Friis Kirkel i samme klasse. Tommy Vibholm tog en 4. plads i H60, Nick Brigsted nr. 10 i U17, Jorn Orlemans nr. 12 og Frederik Sønderby Jensen nr. 14 i samme klasse. I U15 kørte Jonas Gemmer sig til en 7. plads og Mads Fenneberg tog 10. pladsen.


Søndag blev det til to jysk/fynske mesterskaber, da klubbens eget løb blev afviklet på ruterne i Gedved


Nick Brigsted kørte alene hjem i U17-klassen og sikrede sig det jysk/fynske mesterskab. Jorn Orlemans kom ind med feltet og sikrede sig 11. pladsen.


Hos U13- pigerne gjorde Mie Degn Nick kunsten efter og tog sejren og det jysk/fynske mesterskab! I drengeklassen fik Jacob Christensen en flot 7. plads og præmie.


U16 pigerne Freja Nielsen og Fie Pedersen tog henholdsvis sølv og bronzemedalje!


Jonas Gemmer var godt kørende i U15-klassen, hvilket gav en 6. plads. Mads Fenneberg tog 9. pladsen og William Blume Levy 12. pladsen.


Steen Larsen fik en flot sølvmedalje i H40, mens Brian Poulsen tog sig af 5. pladsen og Flemming Steen fik 8. pladsen!


Nicolaj Steen var endnu engang et sikkert kort i B-rækken og tog 5. pladsen.


De nævnte placeringer uden for medaljerækken er løbets placeringer med præmie. Det er ikke nødvendigvis placering ved de jysk/fynske mesterskaber, idet der var en del sjællændere og andre ikke tilhørende Jylland/Fyn distriktet.


Godt kørt alle mand – og piger! Stort tillykke med de flotte placeringer.


Tak for indsatsen til alle hjælpere ved løbet i Gedved. Uden jer var det ikke lykkedes. Løbet blev afviklet efter planen og med stor fokus på rytternes sikkerhed.

rtyrtyrty
Thrane.nu