Forårssæsonen skudt i gang i god stil

12. april, 2015

 

Drenge-/pigeafdelingen såvel som seniorerne var klar til forårets første cykelløb på dansk grund. Traditionen tro er Hjørring og Aalborg blandt de første løb. I Hjørring  på en varm og solrig dag, mens Aalborg bød på typisk aprilvejr med kulde og blæst. Læs mere her.....

U15 drengene viser igen i år rigtig god stil. William Blume Levy tog 4. pladsen i Hjørring, Mads Fenneberg 8. pladsen og førsteårsrytteren Jacob Christensen kørte sig til en flot 12. plads med præmie.  I Aalborg fortsatte de gode takter. I et totalt splittet felt, lå William og Mads blandt de absolut forreste og Jacob hang ligeledes godt på. Alle tre ryttere endte i TOP 10 med præmie!

I U17 lagde Mads Andersen fra land og tog en flot 12. plads i Hjørring. Flot kørt af den unge 1. årsrytter! Martin Andersen kørte sig ligeledes til præmie på en flot 22. plads. Jonas Gemmer var pga. sygdom ikke på vanlig standard – det kommer næste weekend, hvis vi kender ham ret J. Martin Andersen fortsatte successen i Aalborg og kørte sig endnu engang til præmie med 21. pladsen.

Emil Andersen i U13 og Mie Degn i U16 gjorde begge god stil, dog blev det ikke til præmie denne gang.

Hos seniorerne var der store forventninger til Nicklas Runliden, som igen er at se blandt licensrytterne.  De blev indfriet til fulde med en flot 2. plads i C-feltet i Hjørring og en 4. plads i Aalborg. Mon ikke vi ser en oprykning til B inden så længe?

Som sædvanligt satte HAC sit præg på H40. Brian Poulsen tog sejren 6 minutter foran feltet i Aalborg.  Brian kørte længe i et 3 mandsudbrud, som holdt til mål. Jens Peder Ravn Rasmussen og Flemming Steen leverede også varen med præmie i TOP 10.

I H60 Kørte Tommy Vibholm sig til 4. pladsen med præmie i Aalborg.

Et par gode dage, der tegner rigtigt godt for sæsonen. Godt kørt!

rtyrtyrty
Thrane.nu