Horsens er vært for Børne-/unge-DM i august 2015

7. juli, 2015

Horsens AC glæder sig til at byde velkommen til endnu et af de helt store arrangementer i Dansk Cykelsport. DM 2015 for Børn og Unge i enkeltstart og linieløb holdes den 29. - 30. august med start fra Østbirk Hal/Skole, ca. 15 kilometer nordvest for Horsens.

Horsens AC er i fuld gang med planlægningen af mesterskaberne. Klubben har stor erfaring i store cykelløb, herunder mesterskaber. Der forventes ca. 400 børn og unge til start.

 Formand for HAC, Mogens Storch-Jensen siger: 

"Jeg tør godt love, at det er udfordrende ruter som venter, og at vinderne i hvert felt med rette kan kalde sig den stærkeste". 

Der køres på to forskellige ruter på henholdsvis 15,9 og 8,1 kilometer.  Østbirk ligger midt i et dejligt naturskønt område med masser af bakker og skønne udsigtspunkter. 

U17, U15 og U16P skal køre på en meget krævende rute, i nok Danmarks mest kuperede område, og hvor Danmarks højeste punkt (Yding Skovhøj) skal passeres.
Specielt de første 5,8 kilometer  giver ikke meget ro til rytterne, da ruten her har stignings-procenter op til 8,5% og  samlet 157 højdemeter. 

U13 og U11 skal køre på en lidt lettere rute, men det vil helt sikkert også være en udfordrende rute for dem, ligeledes meget kuperet og med stignings-procenter op til 5,4% og 74 højdemeter. Læs mere og se ruter på www.budm2015.dk

rtyrtyrty
Thrane.nu