Jorn Orlemans på podiet i U17.klassen

6. april, 2014

Første løb startede kl 8 i Hjørring i 3 graders varme, så ryttere såvel som forældre frøs godt og grundigt.

Hos U13-pigerne sled Mie Degn sig til en 2. plads og præmie.

Mads Fenneberg, som netop har skiftet fra Sønderborg til HAC, kørte sig til en flot 3. plads i U15-feltet. Mads kom med et udbrud fra start og holdt hele vejen hjem. Super flot kørt af den nye 1. års U15-rytter.

U17 kom også godt fra start. Jorn Orlemans blev nr. 4 i feltspurten og tog en flot 8. plads i det store U17-felt. Nick Brigsted kom ind som nr. 18 i det store U17 felt.

I H60 holdt Tommy Vibholm fanen højt og tog tredjepladsen på podiet.

I Aalborg var der mere behagelig temperatur og der var fart i drenge og piger fra HAC. I B-klassen viste Nicolaj Steen styrke og tog en flot 11. plads.

Vejene var fedtede og våde og der var mange punkteringer. Det måtte Niclas Kjærhus sande i D-klassen, da han efter få kilometer punkterede på begge hjul! Til gengæld lignede han som alle andre en mtb-rytter, der havde været på skovtur.

I H40 holdt HAC fanen højt. Jens Peter ravn Rasmussen, tog 6. pladsen, Flemming Steen 7. pladsen og Morten Arild Nielsen 9. pladsen. Alle med præmie.

Jorn Orlemans lagde godt fra land i U17-klassen og kørte sig til en super flot 3. plads. Mark Jenkins tog 17. pladsen og præmie, mens Nick Brigsted måtte udgå med defekt.

I U15 stillede HAC med ikke mindre end 6 ryttere. William Blume Levy, Jonas Gemmer og Mads Degn kom ind i en stor feltspurt på henholdsvis en 7., 8. og 9. plads. Mads Fenneberg havde brugt kræfterne dagen før, men var med feltet hjem. Phillip Nyto Fisker Mølgaard kom fint fra start på ny cykel, men udgik pga. rygproblemer. Jacob Juul Jensen måtte desværre også udgå, da han blev dårlig.

Mie Degn var igen sikker i U13 klassen og tog atter 2. pladsen. Alberte, der er 1. års U13 kom flot med feltet hjem. I drengeklassen kæmpede Johan Gørtz rigtig flot og kom med feltet hjem. Det blev desværre ikke til præmie, men flot fightet! Oliver Madsen Nielsen fik heller ikke præmie, men den lille 1. års rytter var godt kørende.

Godt kørt!

rtyrtyrty
Thrane.nu