Magtdemonstration i U15

3. maj, 2015

Sejr til Jacob Christensen og 2. plads til William Blume Levy i U15

Horsens AC er kendt for at have stærke U15 ryttere og i dag satte Jacob Christensen og William Blume Levy streg under ved at tage henholdsvis 1. og 2. pladsen i Nyborg. De to ryttere kom ind i samme tid. Mads Fenneberg tog så afgjort sin del af sliddet i feltet og fik ikke helt som fortjent, da han endte udenfor præmierækken. Jonas Tornbjerg Eye gennemførte ligeledes, men desværre også uden præmie.

Det blev ikke til points i de øvrige børneklasser, men Alberte Juul gjorde god figur i U13 pigeklassen og var tæt på. Ligeledes kæmpede den seje Oliver Madsen Nielsen bravt i U13-drengeklassen.

I U17 klassen kom Martin Andersen ind med feltet som nr. 20 lige også tæt på præmierækken efter et stort arbejde ude på ruten. Jonas Gemmer blev nr. 23.

Hos seniorerne var der også stort fremmøde fra Horsens AC. Brian Poulsen tog 4. pladsen i H40 med Steen Larsen på 8. pladsen. Tom Knudsen blev 10’er i H50, mens Morten Leth-Jensen tog 8. pladsen i C-klassen.

I D-klassen var der også stort fremmøde fra Horsens AC. Særligt var der spænding omkring Anders Juul Jensen, der skulle køre sit første licensløb i D-klassen. Undskyldningerne var lignet op på forhånd i bedste cykelrytterstil, men HAC’s udsendte så ved selvsyn, at det faktisk var galt med pedalen, da Anders skulle klikke i og dermed var han sat på masterstarten. Anders kæmpede dog godt på ruten og gennemførte i bedste stil. Der var mange heppere og tilråb i målområdet og det gjaldt vist hele D-holdet, som gjorde det rigtig fint.

Næste weekend er der Jysk/fynske mesterskaber med enkeltstart i Esbjerg om lørdagen og linjeløb på hjemmebane om søndagen (Gedvedruten).

rtyrtyrty
Thrane.nu