Mie Degn Danmarksmester i Enkeltstart!

24. august, 2014

I weekenden kæmpede børne- ungerytterne fra Horsens AC om Danmarksmesterskaberne i enkeltstart og linjeløb. Middelfart Cykleklub stod for arrangementet sammen med DCU og ruterne var lagt i det meget kuperede terræn omkring Strib. Udfordrende og teknisk krævende ruter med mange sving og et temmelig ustadigt vejr betød mange styrt, punkteringer og en del ryttere udgik.

 

På lørdagens enkeltstart lagde Mie Degn ud med at vinde enkeltstarten og dermed tage guldmedalje! Mie gjorde dermed noget hun ikke selv troede var muligt, så hun var meget glad og overrasket. Flot kørt! Alberte Juul og Viki Juliussen tog henholdsvis 6. og 7. pladsen i det 8. mand store felt af U13-piger. I linjeløbet var Mie tæt på at gentage gårsdagens succes. Hun kom i mål med en Herningrytter, men blev slået på stregen. Sølvmedaljen var til gengæld sikkert i hus. Stort tillykke. Alberte blev bedste 1. årsrytter begge dage!

 

I U13 drengeklassen kæmpede Johan Gørtz, Jacob Christensen og Oliver Madsen Nielsen. Johan blev nr. 25 - 1/10 sekund fra at få præmie. Ærgerligt, men rigtig flot kæmpet. Jacob blev nr. 28, 2 sekunder efter og Oliver Madsen Nielsen tog 41. pladsen i en ganske flot tid for den lille 1. årsrytter. På linjeløbet sluttede Johan som nr. 35 og Oliver som nr. 39. Flot kørt! Mie Degn, Johan og Jacob fik en flot 5. plads i holdkonkurrencen.

 

I U15 klassen var der 116 ryttere tilmeldt og dermed blev enkeltstarten afviklet over et par timer. Jonas Gemmer var først i ilden og leverede i vanlig stil en god præstation og sluttede på 8. pladsen, efterfulgt af Mads Fenneberg på 17. pladsen, William Blume Levy på 50. pladsen, Jacob Juul Jensen på 60. pladsen, Mads Degn på 61. pladsen og Phillip Fisker Mølgaard på 78. pladsen. Det rakte til en 5. plads i holdkonkurrencen til Jonas, Mads Fenneberg og William. På linjeløbet var der stor udskilning i U15-klassen, flere favoritter faldt fra pga. styrt, punkteringer mv. De første styrt skete allerede i startboksen…. Jonas Gemmer var atter stærkt kørende og lagde sig blandt de førende ryttere fra start. Det holdt hele vejen og Jonas sluttede på en flot 5. plads. Herefter fulgte Mads Fenneberg på 17. pladsen og William på 36. pladsen. Mads Degn og Jacob Juul måtte desværre udgå. Phillip kørte om pladserne i B-finalen og her kæmpede han sig til en flot 3. plads!

 

Hos U16-pigerne kørte Freja Louise Nielsen og Fie Pedersen. Freja kørte en flot 4. plads hjem på enkeltstarten og Fie to 9. pladsen, dog uden præmie. I linjeløbet var Freja uheldig at punktere og Fie måtte udgå pga. styrt.

 

I U17 var Jorn Orlemans bedst placerede Horsens rytter med en 24. plads, ligesom der var points til Lasse Pedersen for 43. pladsen. Nick Brigsted sluttede som nr. 57 og Mads Emil Juul Jensen som nr. 109. U17-feltet var dagens største med godt 125 deltagere. På linjeløbet var Jorn Orlemans og Nick Brigsted længe oppe forrest i feltet og legede med de aller stærkeste. Det blev til en meget flot 13. plads til Jorn, der for tiden viser rigtigt gode takter. Nick var uheldig at slutte lige uden for præmierækken, men alligevel på en flot 26. plads. Lasse Pedersen blev nr. 41. Også i dette felt måtte mange udgå og kun 44 gennemførte ud af 75 deltagere i A-finalen.

 

Stærkt Horsens-ryttere!

 

 

rtyrtyrty
Thrane.nu