Stensballe trailercenter - Jysk Fynsk mesterskab

1. maj, 2014

Det er i år 10. gang HAC og Stensballe Trailercenter samarbejder om afviklingen af dette store løb som i år tillige er Jysk / Fynsk Mesterskab i alle klasser, samt en del af Tornado Cup for U17 ryttere.

 

Det forventes, at ca. 600 cykelryttere fra hele landet er til start denne dag i Gedved. Rytterne er fordelt i forskellige klasser ud fra alder. Lige fra 9 årige i klassen U11 til de ældste i H60. Den absolutte danske elite er med i A-klassen, der skal køre ikke mindre en 155 km på en krævende og udfordrende rute med 241 højdemeter pr. omgang. Der er opløb på Kirkevej ved Gedved Skole. Ruten køres i retning med uret.

Blå rute = stor rute
Rød rute = lille rute
Gul = parkering

De første klasser starter i Stensballe Trailercenter Løbet kl. 08.55 og A-klassens opløb forventes kl. 15.00, så der er rig mulighed for at se spændende cykelløb hele dagen. Ruterne er tilrettelagt således, at der sker mange passager af felterne i målområdet, hvilket gør det meget publikumsvenligt. Alle er velkomne til at besøge start- og målområdet, hvor der vil være kiosksalg og en helt særlig cykelstemning.

rtyrtyrty
Thrane.nu