Sydbank støtter lokale cykeltalenter

28. maj, 2018

Horsens Amatør Cykleklub er en af Danmarks største cykleklubber, med en stor base af ryttere fra 11 år og op. Klubben havde et stort ønske om en trailer, til transport af cyklerne til cykelløb og udlandsture, som Sydbank Fonden valgte at støtte.

Sydbank Fonden er en almennyttig velgørende fond, som har en relativt bred formålsparagraf med støtte til kulturelt og folkeligt arbejde. Fondene yder hvert år støtte til hundredevis af almennyttige, velgørende formål over hele landet, hvor Horsens Amatør Cykleklub altså er i blandt.

Vi har en lækker klubbus med plads til 9 ryttere som vi elsker at have på landevejen. Det kan dog være svært at have 9 ryttere med tilhørende cykler og bagage i bussen, hvilket var årsagen til vi søgte støtte fra Sydbank Fonden til en trailer med plads til cyklerne. Det har vi været så heldige at få, så vi nu kan sende ryttere og cykler ud i verden med et super stærkt sammenhold og ikke mindst deres vigtiste værktøj - nemlig cyklen.” - udtaler formand for Horsens Amatør Cykleklub, Thomas Degn.   

Den nye trailer betyder altså at Horsens Amatør Cykleklub kan skabe gode rammer for rytterne når de drager ud til cykelløb og på den måde være med til at fremme talentudvikligen i dansk cykelsport. 

“Vi er stolte over at være med til at støtte lokale foreninger som Horsens Amatør Cykleklub. Klubben bidrager til en god og sund livsstil hos ryttere i alle aldre, og er ikke mindst med til at avle nye talenter, som vi måske en dag ser i de helt store cykelløb som Tour de France.” - udtaler afdelingsleder i Sydbank Horsens, Morten Rose.

Cykelsæsonen er lige nu i fuld gang og rytterne drager hver weekend ud på de danske landeveje - nu med plads til både cykler og bagage

rtyrtyrty
Thrane.nu