Vintertræningslejr 2018

11. december, 2017

Horsens Amatør Cykleklub afholder i dagene 09.03 – 11.03 / 2018 den traditionsrige Vintertræningslejr for alle Drenge-/Pige- /U17-ryttere i Stensballe lige øst for Horsens i retning mod Odder. 

Træningslejren arrangeres i samarbejde med distriktets Børne- / unge-udvalg. 

Indkvarteringen finder atter i år sted på Stensballeskolen (indgang fra Fortevej 3, Stensballe, 8700 Horsens) fredag 09.03 fra kl. 18.00 – 19.00. Der afsluttes samme sted søndag d. 11.03 kl. 14.00.

 

Der medbringes soveunderlag, sovepose eller lignende, samt træningstøj til såvel indendørs som udendørsbrug. Sidst, men ikke mindst, medbringes en cykel der er forberedt til weekendens strabadser. OBS! Ingen cykler på gangarealer eller i klasselokaler!

 

Det vil nok være en god idé at medbringe en madpakke til fredag aften eller sørge for at indtage aftensmad inden ankomst. Klubber der er i besiddelse af hometrainere / ruller bedes medbringe disse til træning, hvis vejret ikke tillader os at cykle på landevejene. 

Der vil i år igen blive lavet et arrangement fredag aften, med et opgaveløb udendørs, så husk beklædning til dette.

 

Prisen er 350 kr. pr. deltager. Ledere 200 kr. Det forventes, at lederne deltager aktivt i lejrens afvikling (poster osv., så sikkerheden prioriteres), ligesom det forventes at hver klub sender ansvarlige ledere med på lejren. 

 

OBS! Der opkræves atter i år et depositum på 500 kr. / klub. Dette beløb skal betales kontant ved ankomsten til lejren og før ibrugtagning af de anviste lokaler. Beløbet vil blive udbetalt inden afrejse fra lejren, når anviste lokaler er godkendt af HAC mht. oprydning og rengøring (langt de fleste klubber sørger for at alt er OK, men…). 

 

Tilmelding skal ske klubvis til: 

Thomas Degn

Tlf: 5144 5983

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Senest mandag d. 26/2-2018 

 

Betaling indsættes på 7160 0002054000

Husk at skrive klubnavn på indbetalingen. Tilmeldingsskema sendes eller mailes til ovenstående adresse / mail-adresse. 

 

Vel mødt til lejren 

Thomas Degn 

Formand 

Horsens Amatør Cykleklub

rtyrtyrty
Thrane.nu